puffi kom hem för jag längtar efter dig...

Igår åkte Anton till Sälen i en vecka, själv sitter jag här hemma lite små sjuk med feber och skit. Och givetvis räknar jag ner dagarna tills han kommer hem igen. Det är konstigt att man kommer på hur mycket man tycker om någon bara för den inte är nära. Fattar inte hur Elin kunde åka i väg i 6 månader, jag hade tjutigt ihjäl mig.

Har som sagt varit hemma idag, legat på soffan och kurerat mig med godis, ska jobba i morgon då tänkte jag att jag kan stå ut en dag i allafall...


Nu ska jag snart gå till bilen, stod i kö i typ 40 minuter förut bara för atttvätta den, allt bara för att jag lovat Anton att tvätta den. Jag ska hem till Elin vi ska köpa spicy hot, för det har jag bestämmt och sen ska vi sitta på hennes soffa i våra mjukis kläder och njuta av livet!!

På onsdag är det nyårsafton, och jag håller med om att det är nog den mest överskattade dagen av dem alla. Fyrvererierna skjuts här i stan klockan 6 skulle jag tro. Vi ska hem till Jenny och ha det trevligt. Jag börjar undra om det ens är värt attvara full, men det blir det nog.

NÄ nu ska jag dra
Kanske skriver mycket nu när jag är en ensam själ här hemma!!!


XOXO

Fanny kom heeeeeeem...

Igår fick man ett samtal, Fanny är på väg i ambulans in till sjukan, troligtvis har hon hjärnhinneinflammation! HJÄLP tänkte jag. Började böla som värsta lilla grisen och kun de knappt sova  i natt. Idag ringde mamma, hon svarade på medicinen hon kanske får komma hem!! WIHUUUUU tack gode gud. OM jag nå¨gonsin kommer att förlora någon i familjen så kommer jag fan dö själv alltså. Men nu håller vi tummarna för att hon får vara med och fira julafton i morgon!!



I morron är det juleafton!! MInsann vad mysigt! Ska hem till jennybellan ikväll!! direkt efter jobbet, det blir nog mysigt det!!

Hoppas tomten kommer med paket till mig i morgon, jag vijll ha många och stora och hårda hahah fast helst utan sladd!

NU ska jag göra mig fin för jobbet och en jobba hela dagen, usch är det ens klokt att jobba hela dagen innan julafton, inte fan är det bättre ob för det heller, jag blir galen alltså!!!!!


XOXO

Julkort och julgran

Granen är på plats där hemma, tomtarna kom upp igår och julmusiken strömmar ur högtalarna. Julen har kommit till fleminggatan!! Det är väl allt bra mysigt med jul, men vit jul? Hm undra just när vi hade det sist!!
PÅ söndag ska det firas med mormor och staffan, julklappar och julklapps spel!! Lill jul, det ska väl bli kul. Försökte få pappa att tända brasan och hugga en julgran tills dess. Men jag fick bara ett litet mutter till svar, så det tror jag inte...

Julkorten har börjar strömma in. hahah Fanny ringde idag hade fått vårt julkort, hahaha. ROLIGT!! Hoppas alla som får det får lika  kul som du! I år har vi skippat alla fula tomtar och små granar på de små julkorten!! Vi har gjort egna fina...och jag måste säga att de e i särklass vackrast i år!!


Jenny, jag ber dig om ursäkt för de fula korten.hahaha

Nu måste jag jobba...baaaaaaaajs

JAG HATAR CHARTER!!!



XOXO

WORKING NINE TO FIVE....

Det vore la gött om en fick göra det ändå. Vanliga asrbetstider vet inte min kropp vad faaaan det är. Igår jobbade jag 12-21.30 idag jobbar jag 05.00-1700. Hahah min hjärna är inre riktigt som den ska så här tidigt på morgonen kan jag lova...Känner mig som om jag står utanför min kropp och glor på!!

Igår när jag kom hem och var snorigt hungrig, hade min lilla puffe gjort klyftpotatis, paprika biffar och pepparsås. ÅÅÅ MYY GOOOD vad det var goot trodde jag skulle äta tills magen sprack!!HAHAHAH SNYGG BILD!!


Fick en komentar av jenny i förra inlägget att det var just en snygg bild på henne, eftersom hon inte själv har någon blogg och kan hämnas ska jag nu visa lite fina bilder på min Bellan!! (hoppas jag fortfarande får min julklapp, kanske en smäll men jag vill fan ha paket)


Hoppas lilla jenny kommer prata med mig, eller det kan hända att jag får ett argt samtal senare idag sen, haha NÄÄ DU ÄR SÅÅ SÖÖÖÖT!!

Idag ska jag äta scones med min karl, guud vad gott finns det något godare om an tänker efter, smälllt smööööör oooosst marmelad och varmt bröööd och teeeeee.....MMM MM MMMM

MITT HÅR KLIAR SÅ JÄVLA DANT SÅ JAG ÄR PÅ BRISTNINGSGRÄNSEN , GÖR ALDRIG ALDRIG ALDRIG LÖSHÅR!!!

Snart är det jul, alla klappar är inhandlade, och jag bara väntar! Vad ska man ha på sig då? Inte fan har jag råd att köpa något nytt, det får bli någon gamal trasa som ligger och rutnar någonstans!

På fredag kväll, då ska jag göra det roligaste som man bara kan tänka sig, WIHUU TVÄTTA!!! smutsiga kallingar och troosor, hahaha. men det kan behövas. Vill ju inte gå omkring och lukta kön på stan bara för jag inte ha några rena trosor!!

Min jävla hatthylla som ELIN, rev ner på festen, vill inte sitta uppe på vägen så nu har den monterats (raamlat) ner igen och nu skiter vi i den, vi flyttar ju snart!!

ÅÅÅÅ jag längter efter min sääng...
INgn gossip girl hade kommit ut igår, tänk om de har uppehåll i USA hur fan ska jag klara mig då??? VA FAAN JAG VILL VETA OM DE BLIR IHOP!!! JAG BLIR GALEN, JAG BLIR HYSTERISK ANNARS. JAG TUGGAR FRADGA OCH BITER PÅ NAGLARNA OCH HÅRET STÅR SOM EN BOLL RUNT HUVUDET PÅ MIG


Jag längtar till Jul, och Karl Bertil Jonssons julafton...gud det är det bästa!!


bajsröv!! (moget)

XOXO

Trött, tröttare och fet tröttast!!

Här sitter jag igen, försöker att förstå vad som har hänt! Min hjärna är helt paj och håret ser ut som cement!....Gick upp 05:05 i morse. Bara för att stå här, ingen verkar heller vara det minsta intresserade av att handla någonting!

I helgen var det ferre! Oh vilket drag det var, haha folk var fulla jag var full! Jenny fick öl i håret, Fanny blev förbannad på någon som sa att hon inte hade pengar! Elin blev förbannad och villa ha catfight, Tanja gick inte ut. Nina var nykter. Vi spelade kort och när jag skulle ta bort kortleken från bordet, hade någon lyckats spilla öl på den, så halva kortleken satt kvar klistrad på mitt nya bord, hahah bara att ta fram svinto och börja gnugga.

Fanny skakade röven som den värsta ricki lake wannabeee hon är. Såg ut typ så här!!

Igår åkte jag och lilla puffe till linköping, handlade juleklappar så snart är jag färdig och det ska bli himelskt skönt! Det känns alltid som en stor fet sten på mina axlar! Fattar inte varför man måste handla så man nästan spriker bara för att det är jul, är det ens klokt?! Nej det tycker inte jag! Jag vill egentligen bara ha god mat, levande ljus och massa godis och en granMen jag ÄLSKAR julmat mer än Jenny, hon bara tror att hon gör det! Jag älskar skinka, köttkorv,sill strömming och blodkorv och palt. Det du lilla jennsan försök slå det om du kan!!

I morgon är det bara en evcka kvar till julafton, undra om samma tomte kommer iår som förra året, han drack sprit ur en plunta! Undrar vad fan det har tagit åt tomten ibland alltså men han var tjock och fin,!!Tråkigt bara att desa missade honom för han hade gått och köpt tidningen!! Kanske har han tur och får träffa honom nu i år!! Om han inte får sug efter en tidning och går ända ner till finspång!

Jag vill hem och sova, skulle ha gått till tandläkaren idag, vaknade dock med jätteont i halsen så jag ringde nyss och pratade in ett svar på telefonen, kan tyvärr inte komma till er idag era människorplågare!

Snart är det nyår, vad ska göras. JENNY du ska åka till Stockholm, inte fan ska ni stanna hemma för min skull, jag vet ju att ni vill, så ni ska åka. Jag känner faktigst fler människor än ni!!! Jag har egentligen bara ett ända krav på nyår och det är att jag ska få se massa fyrverkerier 

Lite arg är jag nog allt på anton för han ska åka till sälen. han tror han är cool som ska åka snowboard och så.  Men jag tycker inte han är häftig förns han gör några roliga trixs 25 meter upp i luften!


ÅÅÅÅÅÅ VAD HÄNDE MED HALMSTAD??? Det var nog den roligaste kvällen i mitt liv, kan tänka mig att alla andra är ganska trötta på att höra mig och Jenny tjata om allt vi gjorde och asgarava varenda gång!! Hahaha men fy faan vad skööj de vaaaaa!!



Kanske skulle man jobba lite, idag kommer ett nytt avsnitt av  gossip girl ut och min kväll är räddad!!!


Nu gick jag visst!!

Ha en bra dag! Jag längtar efter kudden!!


XOXO

ÅHHH....

OM jag bloggar MINST tre gånger om dagen så ska Fanny ge mig kommentarer! Det roliga är att hon gjorde det ändå!! Haha

Idag är det den 9 dec, i morgon är det Nobeldagen! och vem passar det inte bättre att ha namnsdag då än JAAG!! Flaggdag på min lilla namnsdag!! PÅ Nobeldagen äts det fin middag i fina klänningar, Det brukar jag titta på!! Igår när jag kom hem efter en 11 timmars lång arbetsdag hade min lilla plutt gjort lövbit och potatisgratäng till mig, fy faan vad gott...han är ju allt bra älskvärd alltså!!

Ikväll ska jag fåå lååångt håååår Min lilla bellirella ska sätta i det. jenny din blogg kan hete bellirellan.blogg.se! Det var ju ett roligt namn för jag tror tyvärr blondinbellan är upptaget. Känns som brunettbellan med kan vara upptaget!

Idag fick jag släpa mig upp ur sängen vid fem, såg ut som ett monster när jag kollade mig i spegeln. Ojojoj alltså. Människoskroppen är inte gjord för att gå upp innan klockan 7 på morgonen det är inte kristligt!
I morgon ska det vara julbord här på jobbet, ingen alkohol för mig inte jag ska upp klockan 5 och jobba på torsdag så det får bara bli att njuta av maten!! Tur att jag är rolig ändå!! haha

På lördag är årets happening,n Malin/antons lucia tåg ska gå av stapeln, ingen frivillig tärna eftersom det inte kom någon på audition så tar vi vem fan som helst!...PÅ lördag börjar festen 19.30. Då bjuds det på glögg och pepperkakor!! Sen blir vi fulla och somnar i soffan!! HAHA


Nähä, kanske ska jobba lite....städa kanske...haha vilket skäääääääämt!!

ha de bra


XOXO

INGEN FÅR...

LÄSA MIN BLOGG UTAN ATT SKRIVA EN KOMMENTAR!! HAHA
FATTAR DYYY BRYYYSCHAN

Ledig 2 dagar fram till jul...

God dag mina kära kära vänner.

Jag kommer att vara väldigt upptagen kvinna nu i December, jag jobbar varje dag fram till juleafton utom den 14 och 15 dec!! Då har jag helg!! GUU vad göööttt....och då ska jag även passa på att vara bakfull också, det känns som en bra plan!!

Har ju fest den 13:e december och ingen ska banga, vi ska ha kul äta pepperkakor, Anton ovh jag håller fortfarande på att träna på vårt lucia tåg, men han har avårt att sätta stämmorna så jag börjar bli förbannad på han nu.  Vi söker även en tärna och kommer ha öppen audition på döndag klockan 20.00 så då är det bara att komma förbi och sjunga det strålar en stjärna. beskedet får man på tisdag klockan tre.Sen ska det skrålas!!

Idag är det charter igen, och som jag skrev i ett annat inlägg är det tjatiga kärringar och fula gubbar!!
HM

Ikväll ska jag hämtaPLAST som alla har beställt. Hoppas Elin får den där rosa skålen, tror Jennys mamma ville ha den också!! Igår tyckte jag synd om jennys mamma, hon trodde att hon gett Pålle en alergisk reaktion av räkorna hon köpte med sig! Det är inte klokt alltså, stackars lilla helen!!

Och igår mina kära som tomenissan inhandlade jag den första . JULKLAPPEN!!! Den är adreserad till Jenny bellan!! Pålle vaet vad han inte ska köpa alltså!!!

Kanske skulle man klä sin julgran snart! När man inte är hemma och njuter av den ändå?! Men jag måste köpa nya ljus till den, vill ha små ljus i den i år och inte vanliga stora. ÅÅÅ avd jag älskar norrköping på vintern det är ljus överallt och i år är hamnbron så fin så jag åker omväg hem och står i bilkö bara för att få se!!
MEE LOOOOVE



NU ska jag dricka mitt kaffe och tala om för de andra att de inte gör mycket på dte här jobbet! En annan har ju massor att göra, hinner ju knappt äta..men skriva blogg det är ett rikigt jobb det. DET vill jag lova!

19 dagar kvar tills tomtefar kommer och hälsar på!

XOXO

Inget liv och elaka tomtar

Min kära syster har talat om för mig. -har man en blogg, så ska man skriva flera gånger om dagen fattar du väl.
Jag har en blogg, men jag har också ett liv, hur kan folk hinna skriva varje dag eller flera gånger om dagen?
Då kan man verkligen inte ha mycket att göra. Enligt mig har man aldeles för lite fritids intressen och inte har fullbokade dagar.
Grattis till de människorna som kan sitta hemma och ta det lungt!! Jag vill inte heller ha något liv, det vore skönt!!
Fanny Banny heter jag och jag är så go och gla!


Snart är det julafton, igår var det 3 veckor kvar! INgen aning vad jag ska köpa till anton eftersom han bara ska önska sig massa tråkiga saker
hårddiskar och sladdlösa musar och fan och hans moster! Inte alls kul med andra ord!
Här drömmer  han om sina elektronik grejer! Hm det är faan inte klokt!

Jag har berättat för Elin att jag är lite rädd för folk som är utklädda, tror alltid att det ska vara någon snuskig gubbe bakom masken.
Jag har en jävla massa nojjor som jag håller på med och jag s´kyller dem alla på min mamma. HOn är rädd för allt.
Från lösnaglar till att det spänner. Jag är lite rädd för alla tomtar som kommer upp så här vid juletid.
Det måste se snälla ut annars kanske jag inte vågar komma in. Kan bli tramatiskt när jag ska hem till Elin som har en miljon tomtar hemma.
Då åker jag till Bellan hon tomte vägrar i allafall som jag. Kanske en eller annan liten tomte som står någonstans
ingen fara med det bara de inte ser ut så här.


Jag vill ha snälla tomtar i jul!!

Nu ska jag åka och hämta svärmors bil!!

XOXO

(jag ska fixa gossip girl till dig bellan, du kommer bli helt såld)


Nytt jobb och kärringar på det gamla!

Förlåt förlåt kära dagboken eller bloggen!

INte ett ord har hörts från mina fingrar på lääääänge, tråkigt men sant.
Har fått jobb på mediamarkt så haft lite att göra, lära mig kassa och alla nya rutiner. Huvudvärken infinner sig bara jag tänker på det! Jobbar även kvar på flygplatsen där tantgerna har fått för sig att jävlas med mig och Johanna genom att skvallra och hitta på lögner om hur vi sköter vårt jobb.
INte heller är vi bjudna på julfesten för hela flygplatrsen för de inte vill ha oss där. Hahaha säger jag och går dit och äter julbord i allafall...och snygg tänker jag vara också så de gamla 50+ tanterna kan våndas för att de e gamla rynkiga och deras rövar hänger i knävecken.
 tanter alltså!!!!

På Mediamarkt ska jag sitta i kassan hela december och dagen innan julafton till halv tio hahah, kommer vara helt slut. Jag jobbar nu 14 dagar i streck utan att vara ledig en enda dag!!
KOmmer se ut så här i januari, helt hjärndöd!!!

Ikväll ska jag till jenny bellen hon är gräsänka eftersom hennes karl blir tvingad att jobba i stockholm!!!
Idag är jag förbannad på folk. måste andra lägga sig i vad alla andra gör? kan man inte bara sköta sitt och vara nöjd med det och sedan hålla käften!!

Idag är det exakt 3 veckor kvar till juleafton!!! Och hur många julklappar har jag inhandlat?? 0...och hur mycket pengar har jag på mitt konto? VET INTE...vågar faktigst inte kolla...
Jag valde nog fel när jag valde min lilla anton,. jag skulle ha tagit en ful rik gubbe som bara kastade pengar på mig så skulle jag kunna ha anton på sidan av!! Det vore livet lyxhustru som bara shoppar kläder hela tiden!!!JAG ÄLSKAR PENGAR OCH DE JAG HAR RÄCKER INTE TILL!!!

Nähä nu ska jag tillbaka till kuk jobbet och göra mitt jobb!! Stå och le och försöa sälja sprit till folk!!!


Ha en bra kvälll


XOXO


RSS 2.0