Vin i kväll..

Idag bär det av till fritte på kalas...det ska sbäljas vin haha jag har med mig ett vin från jobbet som typ gått sönder vi måste smaka om det är dåligt annars kan det också drickas...

Idag har det gåtts på stan med karl, han bara plockade på sig utan att titta på prislapparna och jag jagade rea priser. lite orättvist. men guud vad snygg han blir.. Jag köpte också tre par nya sommarskor...det är ju bra härligt!!

VAD I HELVETE ÄR DET FÖR FEL PÅ JENNYS BLOGG, JAG SKA FÅ IN DEN DÄR JÄVLA HEADERN OM DET SÅ ÄR DET SISTA JÄVLA SKIT JAG GÖR I MITT FÖRBANNADE LIV...

Sitter här och väntar på att två passagerare ska komma in, sen ska jagd ra...blir upphämtad sen så jag slipper ta liilla rkg....Elin hade sett anton åka omkring i den förra veclan och vinkat så glatt. Anton vägrade tydligen vinka tillbaka. Så hon ringde och frågade vad han gjorde...Ja du elin han ligger på soffan och du har vinkat som en galning åt en du inte känner. hahahah det finns en hel höög med rkg:s i stan!!!

Nähä..kanske ska räkna kassan och fixa lite så det bara är att dra sig sen...
ha en bra helg....

XOXO

Elin är Tjurig

Okey Elin är arg för hon aldrig får vara med på bild, därför ska jag nu göra ett elin inlägg...

 och så fungerade inte min pixbox så jag fick sno bilder från jennys facebook..Men nu är du iallafall med nu ska du väl ändå vara nööjd....det är ett jävla tjat

VA FAAN SKA ELIN GIFTA SIG?????

XOXO

Hej hopp

Inte kan det fönas volym på mitt hår fast vi klippte det kort, Jenny har därför fått för sig att jag kanske ska permananenta mig...och då har jag ett villkor att hon också gör det för då gör jag det direkt..haha...jag som kämpat för att få långt rakt hår nu sitter jag här med kort hår och jenny tror det sk bli lockigt haha...det är faan inte klokt.
ska jag se ut så här?? nej tror inte det...fast jag tycker nog att det här är fiint...

Sitter på jobbet och glor....har en jävla massa skräp som måste slängas idag..hm...jag får alltid slänga skräpet.
Idag ska jag luncha med pepy...jag börjar bli lite hungrig blev bara lite fil till frulle.

Varför är det svårt att bestämma kläder på morgonen?? Sminka sig och fixa håret det går på fem minuter om man inte har en riktigt jävligt dålig hår dag. Men kläderna hmm...det är alltid svårt.

Igår var ida hos mig och åt kvällsmat, haha Anton blev så orolig när hon gick hem själv till kneipen...men inte orkade han skjutsa henne heller så hade det hänt något kan man ju skylla det på honom i sånna fall. Det tycker jag=)

Nu längtar jag efter sommar och midsommar då ska det insupas en hel del spriiit....kanske MYCKET GOOOOTTT......fick även smaka absolut vanilj och måste säga trots att det var vanilj smak var den mycket mycket goood.... ÅÅ midsommar Vi var såå fina...men aldrig blev vi fulla heller...så ska det inte bli i år...Pålle kanske skäller ut mig igen HAHAHAHA DET VAR SÅ KUUUL...TRODDE JAG TOG ÅT MIG OCKSÅ...hahah

OJOJOJ
Nu ska jag jobba....

XOXO


SNART får jag sätta röven på soffan

Jobbar och sliter upp flaskor ur kartonger, inte faan behöver men träna när varje flaska väger ett kilo och man typ har fått 987 stycken, jag har alltså lyft 987 kilo idag och det är faan inte klokt!! jag är ju som värsta starka damen...
 maby this is me....kanske i sommar vem vet om jag fortsätter lyfta typ 1000 kilo om dagen!!

jag vill hem till soffan och parkera röven. Jag ringde anton förut och sa att jag var trött och inte orkade diska eller bädda sängen. sen fick jag panik för jag kände mig så dålig. Tog bilen åkte hem diskade bäddade dammade och dammsög..hahah det var inte illa pinkat.

Nu börjar det kännas som sommar alltså...det är la bra härligt...
jag vill utomlands
jag vill vara brun
jag vill vara miljonär eller iallafall ha en karl som är det
nu vill jag inte räkna kassan
det är förbannat varmt här, går inte att vädra säkert 27 grader får nästan panik för det är inte sköna 27 grader utan det rä 27 instängda grader som aldrig får vädras..tänk vad snuskigt!!!

Jag ska skriva mer en annan dag!

ha det gött

XOXO

Vårkänslor

Känns att det är vår på gång nu alltså. Hemma hos mig sprudlar vårkänslor det pussas och kramas som aldrig förr, kan ju tro att någon varit bort rest!!

Idag frågade jag Jenny om hon hade köpt påskägg till mig. Det blev helt tyst i telefonen sen hörde jag ett fnys- Ha du har inte varit snäll.
Nähä tänkte jag som hade ordnat en karta och värsta påskäggs jakten till henne då får hon inte heller någon ägg inte....hade köpt ett med polly, dumlesnacks, mintkrokant och nu blev det inget. Jag skänker ägget till bättre behövande! 

Snart ska jag hem till Pepy och fika vi ska träffa Emma en sista gång innan hon åker tillbaka till Berlin. Apropå Berlin så finns det en kvinna som är gift med berlin muren. Hon har tagit hans efternamn så nu heter hon Eija-Riita Eklöf-Berliner-Mauer. Hon tog alltså sin mans efternamn... HM kostiga människor här i världen. Vet inte om jag finner den här bilden så sexuellt upphetsande att jag vill ligga och gifta mig med den.
Eller gör du kanske det?? Tror Elin blir lite till sig i trasorna nu när hon ser denna bild=)

Sitter på jobbet nu kom det några galna tyskar och ville att baren skulle öppna, men vad ska jag göra åt det? Det är inte min bar fattar dom väll.

Iadg var Antons far på besök, dom satt och disskuterade invandrarpolitik ett bra jävla tag och jag kände mig trööögare än vanligt..

Jag vill ha sommar sommar sommar.
Blir det någon påsk film?

Undra om jag får ägg av min mamma, hon tycker nog inte att vi är för stora för ägg än. Blir man någonsin för stor för ett litet påskägg? DET vet i faan alltså.

Elin jag tycker nog att du också ska skaffa en blogg, nu när du har tråkigt om kvällarna kan det ju vara roligt att slå sig ner och skriva lite....STÅ PÅ DIG HAN SKA KÖRA BIIIIL OCH DU SKA INTE BETALA BENSSSSIN..

Igår var vi hos Fritte en snabbis hon fylde år...Vi fick tårta med massa ljus i. Frida trodde inte vi skulle märka något med det var bara 18 ljus. HM har hon lite åldersnojja månne???

AKTA ER FÖR FAAN FÖR DYMELN...Jag fick fram den här bilden när jag sökte på dymeln. HM kanske inte sååå läskig som jag hade förväntat mig.

Nä nu ska jag räkna kassan och ta mitt pick och pack och dra!!!!

SE ya later

XOXO

Dagarna och veckorna springer fram snart är det sommar!

Hejsan hoppsan.

Nu springer tiden fram snart är det faan sommar. Måste kolla lite resor nu jenny. Jag måste nog åka den sista veckan i maj om vi ska åka!!! Och det är ju faan snaaaaaaaaaaaaaaart. HIHI det blir väl häftigt eller så åker vi i mitten på maj om det är billigt då. Bara det går bra för dig som faan på provet.

Det är morgon och jag är trött...SOM FAN

nääää

Förkylningen vill inte släppa sitt fasta grepp om mig inte det är inte klokt. Jag hostar och snorvlar som aldrig förr.

Hoppas det blir fint väder idag! Sista chartern till tenneriffa idag. Wihu vad skönt... wunderbar!!!

nu orkar jag inte skriva mer skrev bara för elin tjatar att jag aldrig skriver blogg, jag har bara en kommentar...
SKAFFA EN BLOGG SJÄLV DIN LILLA SÄÄÄÄÄRRRING=)

XOXO


RSS 2.0