Kanske inte är så trög ändå

Hej alla

Klockan är nu 12.20 i moron är jag ledig och ska då jag käka lunch med bellan...


Jag lyckades fixa min blogg lite själv, det är ju inte klokt det var ju ganska lätt om man bara försökte men det tar faan tid, nu får det duga för så länge hahah... fina ego bilder på mig själv tycker jag.
Man kanske tror att jag är kär i Jenny, men hon är med på alla bilder där jag är emd av någon konstig anledning!!

Just nu skriver jag endast för att Fanny säger att man ska skriva varje dag, men nu måste jag sova....


Kul inlägg va?
haha

xoxo

Måste köpa juleklappar..

Fanny fyller 20 idag! Snart kommer Anton hem från jobbet. Då måste jag tjata och gnata på honom så han blit klar snabbt, för sen ska vi åka till Fimpen!

Jag måste köpa julklappar, jag skulle köpa till jenny igår men då fanns det inte...röda skor ville hon ha
 Men nu får det tyvärr bli något annat, hon får gå in på min blogg och sukta efter dom bara!



JAG VILL VARA UTOMLANDS NU påå EN VACKER Ö DRICKA DRINKAR OCH SOLA OCH BARA TRYCKA I MIG GOD MAT. Jenny du måste klara ditt gesäll prov så vi får kul på semstern, haha!!!

Jaha hade sexparty igår, med en mass turiska damer. Det gick hett till. När jag kom ut från rummet där de ska beställa höll den äldsta tanten på att dansa magdans till Tarkans låt kiss kiss. Så de hade nog en riktigt rolig kväll när jag hade gått i allafall.

Idag bli det tårta till lunch, sen ska jag till bellan och då måste vi fixa något att äta!! Jenny du måste hitta en bild du vill ha som bakgrund på din blogg och sen några bilder på dig själv, så kan jag nog få Fannys kompis att fixa-

Det är klart Jenny också ska ha en fin blogg.


Om jag var tvungen att åka till en öda ö och bara fick ta med mig en ända sak skulle jag ta med mig Jack Sparrow
 Jag är ledsen Anton, men Jack skulle jag vilja dricka rom med på en öde ö, Och inte fan skulle jag elda upp ön, Jag skulle försöka mig på lite humpy dumpy.

Igår var det en pyskolog med på mitt sexparty och hon berättade att vårt kön alltså fittan, muffen, gägvecket, framstjärten, missen, musen, stjärte, stjärnan, det aldra heligaste ska få ett officiellt namn så¨som penis har penis eller snopp. Det nya fina odet ska nu alltså vara SNIPPAN. Så nu alla snippor här i världen ska vi sprida denna kunksap......(jag kommer nog säga fitta ändå)


Nähää...måste dra ska ju äta tårta och bli fetare
Ha en trevlg lördag!

VARFÖR ÅKER ALDRIG JOHAN I IDOL UT? UNGEN ÄR FUL OCH KAN INTE SJUNGA!

XOXO

Å hej å hå, kämpa på

Hej hej

Just nu sitter jag på jobbet, det är charter och folk har de mest dumma frågor, varför har ni så varför gör ni så? varför finns inte den?
 varför säljer inte ni vatten? vad kostar den här på gran canaria? Tror dom att jag åker världen runt och kollar priser i fall det skulle
vara billigare någon annanstans så jag kan tala om det för dom så de inte handlar av mig, jävla puckon!

Svenskar är väldigt fula när de ska på semster, över sminkade tanter i för tajta kläder, ungdomar i mjukis brallor,
bönder med jeansen i armhålorna, gubar som är 60+ som tror de är 30 och sprutat ner sig emd parfym.
När jag jobbar ser jag dessa människor varje dag. Försök vara glad och trevlig när det här är vad du blir bemött av:
     
Ja det är inte lätt att jobba på en flygplats, för alla vill vi utomlands.
Aldrig och då menar jag ALDRIG kommer det inte någon hotti hotti och stöter på mig.
 En och en annan hoot papa kan det däremot komma in, men då bär de alltid på en eller annan unge i famnen och en ful fru i hälarna
så det blir ingen flirt där heller....Det är tur jag har min lilla plöff där hemma som är så sööt.
(fick lite dåligt samveta för jag beklagar mig över att det saknas snyggingar här)

Ikväll ska jag hålla i sex party igen...kanske sälja en eller annan dildo=)
vackra inte sant, vill man inte ha dem brukar jag säga att de är lika fina i bokhyllan som i byrålådan!

I morgon fyller fanny år.. 20 år...gamla som gatan och glasbanken (systemet) går att inta!! nu jävlar ska du köpa ut till mig.
Kanske inte lika kul eftersom jag får handla själv!! Men vem bryr sig!!

Jag har kommit på att det är väldigt roligt att lägga in massa bilder hela tiden haha..då blir det roligare att glo då och läsa mitt
meningslösa bladder.

Nähä om jag kanske skulle gå ut i butiken igen, har en 40 meter lång kö, folk som slås om grejerna och folk som skriker på mig att komma.
Jag ska gå ut och lägga till med mitt finaste leede och se om de smälter.
 FÖÖRRLÅT jag var tvungen att skriva blogg...



XOXO

Malin

Men herregud

JAG STAVAR FEL SÅ IN I HELVETE JAG SKRIVER GRATTIS NÄR JAG MENAR GRATIS, JAG SKA FÖRSÖKA ATT KOMMA IHÅG ATT LÄSA IGENOM VAD JAG SKRIVER, FÖRLÅT MIG MINA KÄRA KÄRA VÄNNER.

XOXO

Jag måste erkänna mina vänner

...att jag har inte gjort ett dug för att få min blogg så fin, mer än att välja ut en bakgrundsbild. Jag flirtade som sagt med Fannys kompis och mutade henne med både det ena och andra. Så bellan om du erbjuder henne en grattis klippning så tror jag säkert att du också kan få en lika fin blogg som jag=)

Jag var här nyss, (Elin tyckte jag skulle skriva om henne i jag form)... Hon kom hit käkade kladdkaka som ett miffo åt upp allt mitt bröd, jagade kessen tills hon nästan svimmade av rädsla.

Idag har jag kört en annan bil än RKG, så jävla härligt. Jag lånade Ilonas lilla citroen, Jenny kommer du ihåg när vi höll på att dö i en sådan. Jag har aldrit så pigg på bakfyllan som jag var under de tre fasansfulla timmarna!!! Nä skämt å sido. Men det var en sjukt rolig kväll, jag älskar fjortis fyllan.
-vi vet inte vart vi boor!!
-Vart fan är min hamburgare??
- Du har den som huvudkudde ditt pucko!!
  vilka snygga puumor..

Ja snart är det dags för fest igen!! Frida ska vara full och visa trosorna. Jag ska ha lucia tåg med Anton för våra gäster. Vi övar och övar, men han har lite svårt att lära sig sina stämmor på staffan var en stalle dräng!

DIN JÄVLA IDIOT VI KOMMER FRAMSTÅ SOM TVÅ NÖRDAR OM DU SJUNGER FEL, FATTAR DU? INGET HUMPY DUMPY FÅR DU HELLER FÖR DEN DELEN.
(allt jag skriver ska inte tas för allvarligt! Sanningsgraden i mina historier ligger endast i betraktarens ögon!

DU SKA INTE HOTA MED ATT INTE GE MIG LÅNGT HÅR, FÖR DÅ JÄVLAR SKA JAG OCKSÅ KOMMA PÅ NÅGOT ATT HOTAS MED, VET INTE VAD ÄN MEN NÅGOT KOMMER JAG NOG PÅ SKA DU SE, GUMMMAN!

I morgon mina vänner ska jag göra ett försök att bygga ihop en dator, det är högst troligt att jag får en miljon stötar på färden emot mitt mål, och mitt hår kommer se ut som ett enda virrvar av elektrisitet. kanske som denna här?
 Så bli inte rädda om det kommer och går en lite halv tjurig katt med tuppkam. Undra just vad tanterna ska säga när jag kommer in och ska sälja analpluggar och dildosar till bästa pris, tar de mig seriöst måntro??

Jag är en snygg kille, i en ful killes kropp!

Ska man ha bloggar där man skriver om hur dåligt man mår och så vidare? Okey mående tillstånd från 1-10: en 7 börjar bli lite trött, på ganksa bra humör, pengarna tryter men livet leker.

nu ska jag ringa kaninis och se om hon är vaken, måste höra skvaller om hur det gick på intervjuen=)

XOXO
i think i am gossip girl

Jaha är det för jag är tröög?

Hej hej kära bloggen!!

Här sitter jag och försöker fatta hur i helvete jag ska göra min blogg fin, och det går åt helvete måste jag erkänna.
Man blir ju inte annat än deprimerad!

I morgon ska det inhandlas 20-års present.

Jag vill ha en fin blogg med snirklig text, hur faan lyckas alla människor med sina bloggar? Är det så att jag bara är helt ofantligt trög?

BRUUUSCHAN!!

Snart ska det hållas lucia fest på fleminggatan 1, och ja Nina du ska vara full. Men okey då kan väl få alkohol fri glögg, men sen får det vara bra!!

Idag har jag lekt fetto, vad hände med min träning? Jag har bara suttit på mitt feta arsle och tryckt i mig kladdkaka. hahah och mer ska det bli..(kanske ska förbränna lite i natt med humpy dumpy)

MIn bil är inlämnad på lagning och jag tjuter, hur i hela helvete ska jag klara mig utan bil i tio dagar? Kan någon vettig människa svara på det? Kanske de som jobbar på Kjell Asklings bil.

Jag tror att Jenny Bellan kommer vara jätte svartsjuk på mig nu, för nu har jag en ny och fin blogg som än så länge är jävligt misslyckad men vem fan bryr sig!!

NU ska jag smörja Fannys kompis så hon fixar min blogg till perfektion.. haha vågar hon säga nej? Det tror inte jag!!

HIHI

hörs en annan dag!!

XOXO

Ny Blogg

Heej!

Jenny har tjatat och tjatat. Maaaaaalin skaffa ny blogg, jag vill också ha en blogg. NU skaffar jag en nya blogg. Det är inte klokt alltså=) Egentligen kanske jag skulle fortsätta på den görra men jag orkar inte.

I dag har jag äntligen fått mina ljuuus.

Anton är och äter med sitt jobb, och här sitter jag hemma och luktar på mina ljus bara.

Just nu ska jag försöka på mig på att göra min blogg snygg, få se om jag fattar hur man gör.

Tills nästa gång, och vem fan vet när det blir.

SOO LOONG Barney boy


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0