Det här med att flytta, det är min grej

har man flyttat typ 7 gången på 2 år, borde man vara en jävel på att packa. och ha lite framförhållning. HM. Inget stämmer in  på mig mer än den första raden. Jag är trött.
Jenny tror jag är gravid så sa jag ida på jobbet, jag känner mig lite yr i huvudet, och va sa dom då?? JOO du är nog gravid. Vilka nötter här ska det inte komma några ungar inte.

Har väldigt fult upp just nu, sover går upp åker till flygplatsen, jobbar, åker direkt till linköping, jobbar åker hem sover. ÅÅ vad KUL jag har.
Men idag till min stora lycka kom jag hit till flyget och så var lite flighter inställda, skulle slutat fyra. jobbat från halv tolv. Men får nog sluta nu vid 20 i ett men givetvis har jag betallt... ÅÅÅÅ det är lyxigt
Nu måste jag börja spara ockå till min och bellans resa. Blir väl av i juni.
men vart ska vi det blir spännande, jag vet iallafall vem som kommer få ta hand om det prktiska vart vi ska på flygplatsen och så vidare, Jenny kommer följa efter som en hund.

NU ska jag flytta lite grejer till nya lägenheten!!
ha det bra

XOXO

Rädd

Hej Bullen.
Jag känner mig lite rädd. jag hinner aldrig skriva i min blogg och nu har jag fått kommentarer av NÅGON som kallar sig fuck it. Jag vet inte riktigt vad jag ska  göra, snälla bullen hjälp mig!!

Hej Mallet.
Vi har läst dina kommentarer och vi ser att det är någon som kallar dig malou, vi har också lyckats lokalisera denna mobbare och funnit att hennes namn är jenny oikarinen, är det någon du känner till?

Hej Bullen!!
Jaaaaaaaaaa, hon är inte klok, hon förföljer mig över allt och tvingar mig att köpa dyra smycken i guld och diamanter och skit!! HJÄLP VAD SKA JAG NU GÖRA??

Hej Mallet.
INga problem vi fixar biffen, skickar ut ett swat team på henne så ska du se att allt ordnar sig till det bästa.

Hej bullen!
Tusen tack för hjälpen, kan ni höra av er så fort hon är borta?

Hej mallet
Självklart, vi skickar en bild på liket så kan du känna dig säker sen.

hej Bullen
Tack tack tack, vet inte hur jag ska kunna återgälda er.

Hej Mallet!
Inga problem vi finns här för alla som vill... UTOM MOBBARE!

Hej bullen!
Jag hat satt upp bilder på stan så snart kan hon inte visa sig ute längre!


   EFTERLYST! BELÖNING TILL DEN SOM FÅNGAR HENNE 1000 000
                            
kontakta mig vid frågor!!

hej Mallet!
Perfekt, nu har vi henne snart!!



spänningen fortsätter

XOXO

Hej

Jag är faan dålig på det här bloggeriet!

Idag har jag:

Målat i nya lyan med elin
hittat på nya texter till gamla låtar
ätit räkmacka
druktigt te
skrivit kuk elin på min vägg som råkade lysa igenom färgen
fikat med ida och elin
fått ballong mage
lyssnat på mellisa horn
blivit rädd för ett gevärskott mitt i stan
ätit rödspätta
varit i kneipen
åkt bil
spillt målarfärg ¨på golvet
haft fettigt hår
duschat
blivit fräsch
pratat i telefon
träffat arbetskamrater
varit på fräcka
vikt all tvätt
mysat med kissen
varit på toaletten
gjort mig snygg på fem minuter
satt upp elin hår
glömt när puffe slutar ´jobba

och nu ska jag fortsätta dagen, men att måla naglarna kolla på tv och sedan käka middag på¨mysingevägen!!!

ha en bra kväll=)

XOXO


Happy new year

Kan ju knappt fatta att det är 2009, nästa år är det 2010. då kan jag säga att det är 10 år sen jag gick i nian. När man kan säga att det var tio år sen något hände då är man fan gamal. Det som är så konstigt är att jag inte känner mig äldre än 15, när fan ska den känslan för svinna då??

Vad har jag för nyårs löfte, jo som alla andra sluta äta skit. På måndag börjar på min diet igen, kanske kan man vara i form någon jävla sommar om det ens skulle vara möjligt.

Inte har jag heller sett min älskling på det nya året!! Det är FAN inte klokt, om det ska bli sälen för han nästa år kan jag säga att det blir då faan inte över nyår, då ställer jag ett ultimatum!

Igår firades nyårs afton. jag och jenny snyggade till ossSen blev det inte så mycket mer, vi åt  tacopaj och sallad, drack några glas Vin. I vardagsrummet satt 7 killar och kollade på Tortorps film som om det skulle vara något heligt. I köket satt vi tre brudar och pratade hela kvällen, sen kollade vi på fyverkerier och folk skjuter ju verkligen som idioter mitt i stan mellan alla hus, så inte behövde man införskaffa några egna smälare för det var bara att vända sig om så sköt någon raketer på den sidan också. det var så fint!!
Men dock blev jag nog matförgiftat. Efter tre glas vin är man inte allt för full, så jag kräktes som en idiot när jag kom hem. jenny hade också mått dåligt men hon höll inne på spyan!!

Åkte hem till mina föräldrar förut skulle hämta verktabletter, då ringer antons kusin som varit hemma hos oss och lånat datorn och säger att kattan rymt ut och satt under en glass kiosk utanför granhotel och att dom inte fick tag på henne. Jag blev helt galen började tjuta trodde katten skulle dö. Ringde anton som blev helt uppjagad. Körde i säkert 180 in till stan. KOm fram och skulle locka ut katten! ser en katt som krypit in under trappan och bröjade roppa på den, men katten såg lite kosntig ut så jag lyste på den med en fick lampa. Då såg jag att det där är inte min katt!! Olle och Albin bara, jo för vi såg när den sprang i väg om inte det är är din katt, vart fan är då din katt?
Nu blev jag riktigt rädd, de hade letat i hela lägenheten sa de. Jag gick up i lägenheten letade och ropade men hittade ingen katt, efter en minut hör jag en duns inne i sovrummet och ut kommer kessen jätte trött. Hon hade legat högst uppe i min garderob och de trodde hon rymt. För de glömde stänga vår ytterdörr när de gick ner med sin dator, och de kom de på när de vara utanför då såg de en katt som sprang i väg och trodde det var våran. Att den katten dom såg var grå och tjock stor och randig var inget de refelekterade över, katt som katt. 
Det är tur att det inte var lilla missen, Anton hade dött, han hade tagit bilen hem från sälen om det hände hans lilla katt någonting!!! Men slutet gott alltig gott!


Nu ska jag nog gå och sova, för när jag vaknar i morgon är det bara två dagar kvar tills PUFFE kommer hem, och det ska bli otroligt skönt....

Gott nytt år på er alla!!!


XOXO 


RSS 2.0