FREEDAG!!

Hellå
TODAY är det fredag and i lööv it. Idag blir det jobba till fyra sen hem, fixa lite hemma kanske dammsuga, sen till anna och mats och käka mat. SEn hem och sova så är det lööööööördag!
INgen speciellt inplanerat i helgen förutom sexparty förstås i morgon sköönt. Kanske ska fixa på Jennsy blogg som jag aldrig hinner. KOm på att jag har ju hennes lösenord så jag kanske skulle gå in på hennes blogg och skriva något kul en hyllning till mig själv kanske. Haha det vore skööj.

ELIN NU SLUTAR DU TJATA OM DITT JÄVLA TWILIGHT DU GÖR MIG BARA ANTI SÅ JAG KOMMER HATA DET DÄR. FATTAR DY?
haha jag läser också bra böcker men inte tvingar jag på dom på alla andra. hahaha

Det är folk i buitken. åååå skit på er.

Min bror lurade i jenny att han hade bakat semlor och jag trodde också på detta tills jag igår fick höra sanningen det var min lilla mormor som hade gjort sig mödan att baka dem och martin tog åt sig äran, fan vad fult.

jaha.
trött. seg...nu tog det slut vet i fan vad jag ska skriva så jag slutar nog här.

XOXO

Vad i helvete är bokmarknad?!

Elin ringde mig idag, Malin malin jag vill gå på bokmarknaden kan inte du följa med?! ÖÖÖÖÖ vad i helvete är bok marknaden undrade jag. HOn bara joo men det är där man kan köpa billiga böcker. Jag spg framför mig ett rosa land med böcker som hängde i träden och luktade gott som kostade 2,50 kronor styck. Tillslut kom vi fram till att den lilla idoten menade bok rean. ÅÅÅÅÅÅÅ...ELIN

Nu sitter jag på jobbet, ahr precis tagit en paus från att plocka upp varoro! Mycket sköönt. Ska se till så allt kommer upp idag så jag bara kan softa i mrogon, hahaha.
Idag ska min mamma få lååångt hår och Jennybellan ska tjäna pengar, och vad ska jag göra jo jag ska spendera min dag åt jennys blogg, ska se om jag får någon fason på helvetet!

Hahahahah. NÄsta evcka börjar jag jobba på telias kundtjänst i 2 veckor, sen tillbaka till flyget och skandiabanken. Herregud jag jobbar överallt. Var på intervju igår, och när den cvar slut var klockan tre och jag började ine jobba fören klockan fem i Linkan. Vad gör man då. JOO man ringer till Jenny åker till hennes salong och käkar lunch och blir bjuden på semla.. HAHAHA så jag fick min semla tillslut. Helt gratis dessutom!!

På lördag ska jag ha party igen, hoppas det handlas mycket! Man måste ju tjäna ihop till bröfödan!!
OM jag kanske skulle jobba lite istället för att bara sitta här och skriva.

JAG SKA TRÄNA YOGA PÅ SÖNDAG SEN MÅSTE JAG SÄTTA IGÅNG OCH RÖRA PÅ FLÄSKET!!!

XOXO

Semlor och konstiga människor

Hellå hellå in the lingon forest!!!

Nu sitter jag här på flygplatsen och har dödligt jävla tråkigt! Ingen vill handla av mig. Är det snåla eller?

HM igår hade skandiabanken ett event i flygen här i Norrköping. Och det var tydligen det största som hadevarit det kom mer folk än det gjorde till eventet i stockholm. Det är faan inte illa pinkat! Kan vara för att det bjöds på mat och snacks och dricka hela kvällen. Detta gjorde att vissa människor betedde sig som om de inte fått mat på fyra år och roffade åt sig allt i deras väg så visa blev utan! Hm vilka människor det finns....

ÅÅÅÅÅÅ iadg är det fettisdagen och jag vill ha en semla, jag skiter i hur fet jag än blir jag vill verkligen ha en, inte ens för att jag tycker det rä såååå jävla gott men va faaaaan.

Jennys blogg måste få hjälp, jag ska se om jag kan reda upp i röran i morgon. kommer ta ett antal timmar men eftersom hon ska sätta i hår på min mamma har jag ju tid. Det ska vara ljus och den ska vara orange och lime grön ocg fan och hans moster. Den ska i princip absolut inte se ut som den gör nu. Helt tvärt om hahaha.

I morgon är det lön, inte  jätte kul eftersom jag fick gå ner i tid här ute till endast 50%. Hm kommer bli en mycket fattig månad denna månad! Jag hatar att vara fattig, jag vill vara miljonär.

I lördags färgades mitt hår och det känns som om en sten släppt från mina axlar!! HAHAHA. Så jävla sköönt måste jag säga slipper gå omkring och se ut som en halvflint liten tomte när jag går på stan.

ELIN SLUTA LÄSA BÖCKER OCH IGNORERA ALLA, DÄRFÖ SKA JAG NU IGNOERA SIG I FLERA DAGAR! HAHAHA
Jag tror jag ska träna i morgon, har mörkat för mina vänner att jag fortfarande är emdlem på nautilus så jag ska slippa följa emd och träna men nu har jag erkänt för jenny och hon blev galen, hahah Lite yoga på söndag kanske?...

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Nu gick jag ska leta om jag hittar några semlor här i närheten!!!

HIHI ha en bra dag

XOXO

Sjuk och i morron ska jag röntkas

Hej hallå

Är inte alls på topp just nu. Fick någon orm av magsjuka igår morse som földes av en sju jävla Höög feber. INte alls kul. Just nu sitter jag på soffan där jag har tillbringat mina dagar. Börjar kännas bättre kan iallafall sitta upp utan att svimma. Hm gjorde det igår för jag hae så ög feber ramlade ihop på toaletten.

i morgon ska jag till sjukhuset och röntka höften och ryggen. Hoppas de inte säger att jag ser ut som en 70 årig tant. eller gubbe.

lämgtar tills på lördag då bellan ska ta sig an mitt burr. har inte färgat håret sen i hmm oktober, och det mina vänner är inte likt mig jag brukar hänga på jennys jobb lika ofta som hon själv.

Nää nu har jag förbukat min energi...kanske försöka få i mig lite te!!

XOXO

Sortera tvätt halv fem på morgonen är min filosofi!

Japp, åter en ny dag som gryr och jag är uppe i ottan. Upp halv fem sortera tvätt, och göra något som amn inte fååår. börja tvätta vid halv sex fast tiden är 7 haha idag är jag busig. Kanske för att jag vet att de är sista morgonen på ett par dagar nu så jag känner mig som en livsnjutare!

Jenny tror hon ska få klippa hockeyfrilla påmig, jag blir galen
Elin pratar alltid i telefon när jag ringer, jag blir tokig
Fanny sover på min soffa, jag blir som en mamma
Anton snarkar i min säng, jag blir en arg jävla kärring


Igår hade jag ebsök av ida och kaninis. Det var trevligt. KOm ihåg festen hos nina då jenny tdligen hade sån racerbajs att hon var tvungen att springa ner till granen coh tigga om toalettpapper, det hela slutade med att vi gick in på deras efst som aög apballe så vi drog efter 3 minuter!

Idag ska jag
Jobba till 7
Hem och tvätta färdig
Sova färdigt
Sminka mig (faaan varför i helvete är man inet en naturil skönhet)
Åka tillbaka hit
ha förbannad charter( svenska charter resenärer är det värsta jag sett) haha
åka hem
ÄLSKA MED SOFFAN


Frida skulle ha en lägenhet i haga där hon skulle måla mo väggarna röda, ha en skylt på dörren som det står fridas bordell på och bedriva horhus. Men synd var så blev det inte den vackra lägenheten. För hon hade haft en stamgäst i mig!

Nähä

XOXO
Jenny snart är säsoong två klaaaaaaaaaar!! WIHU

HALLÅ HALLÅ I LINGONSKOGEN.PELLE HAR TAPPAT SKORNA

HEJSAN Hoppsan!

Nu känner jag att min hjärna bara snurrar runt runt, trött som faan.. herregud. Jag går inte och lägger mig före ett fast jag ska upp fem. Jenny hur i hela helvete klarade du av detta, Jag fattar inget är helt sjukt trött.
Så blri jag agressiv när jag är trött, skäller ut folk som är störande och går in i disskutioner med polisen om hur dåliga dom är och att många borde få sparken. Pratar skit om killar  i över en alvtimme och Bellan, hur de aldrig ser att det behövs städas och att de aldrig gör något om man inte är som en jävla morsa och tjatar på dem. SEn kom jag hem. Anton hade dammsugit hela lägenheten stod och gjorde mat, han hade köpt blommmor och fixat upp det sista på väggarna som skulle upp.. Gissa om jag fick dåligt samvete!

På lördag är det alla stjärtans. en helt onödig dag. Är man kär kan man väl fira när som helst. De som är singlar får bara ångest över va de ska göra och de som är ihop med någon får ångest över vad de ska göra och vad som ska köpas, för köpas det måååste man ju! JAG BOJKOTTAR HELA SKITEN.

Nästa fredag har jag och anton varit ihop i två år. Haha va fint det kan man fira, om det inte var för att jag ska ut och bowla och käka med jobbet, känner mig som den elakaste flickvännen i välrden. Men men kalla mig gärna HÄXAN!

Jag kollade på lite restis resor nyss, nu ska jag åka. Jag tar mitt pick pch pack och drar. Vill bara ha pengar när jag fyller av min familj som jag kan lägga på resan, Undra hur mycket jag måste spara ihop! Det blri inget mer handla kläder nu i allfall, Här ska det sparas så in i helvte!

Kommer troligvis inte att ha så mycket semster i sommar heller, måste ta reda på hur det ser ut. Känns surt att vara ledig när man inte får betalt men jag kör nog några spridda veckor här och där kanske...Men inget långvarit!

Nu får jag kunder..Måste sälja för nu ska vi tydligen bedömas på hur mycket vi säljer per gång här på flyget och få bonus. JAG SKA HA MEST BONUS I HELA VÄRLDEN...

aja


XOXO

Magsjuka

Alla är sjuka, jenny fick magsjuka. Anton håller på där hemma och är sjuk och jag vill verkligen inte kräkas! Jag orkar inte det finns inget som är värre. Tyckte synd om jenny som åkte på skiten. Men nu är man ju skapligt nojjig tror man mår illa hela tiden. Och tycker man svettas och fryser och allt men gör. INte hinner jag vara sjuk. Jag jobbar ju. Jag har inte heller råd att vara sjuk. Det går inte för sig!

Nu har vi flyttat i helgen och allt är uppe utom lite tavlor. orkar inte bo i skiten så här jobbar vi snabbt. Igår hämtades kessen hem och hon fattade inte ett skit om vart hon var så hon sprang omkring som en rabiessjuk hund i lägenheten och skrek. Jag orkade inte lyssna så jag gick och sov.

Nu sitter jag här klockan är 06.04 jag är trött och vill hem.
I kväll blir det banken igen, usch igår hade jag bara 3 avslut och hon som satt bredvid mig hade 12, när målet är fem per pass så känner man sig väldigt dålig när någon säljer 12 stycken.

ILLA JAG MÅR ILLA. HAHAHA
Jag vill vara hemma. Ligga på soffan. Men man är ju en arbetsam kvinna, jag jobbar varje dag nu..HM när ska jag ha semster! Jag måste bara ha löön så jag klara mig. kanske ska kolla om det finns några jobb. Skulle vilja ha ETT heltidsjobb. slippa åka runt mellan 3 olika!

NU ORKAS JAG INTE....

XOXO

RSS 2.0