Är jag med barn??

WTF...är jag gravid nu?? VILKET FETTO





XOXO

TATTOO

WIHHHUUUUUUUUUUUUUUUUUU hittade precis vad jag ska tatuera, ska ringa han i morgon...beställa tid och slå fast...HHIHIHI vaaaaaaad kuul



XOXOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NU är det dags för fredags myyss

om det så är det sista jag göööör....I morgon är det fredag och det älskar jaaag


varför är jag inte miljonär? Då vet jag vart kag ska bygga hus, först bygglov, sen servitut på vägen, sen stycka av tomt, sen fixa marken, sen fixa platta sen bygga hus...klart två miljoner senare står jag där lycklig och nööjd med lån uop över öronen....hahaha

upp igen i morgon klockan halv sex, sen jobba till halv tio på kvällen.
Lärdag blir det smultronstället med Bellan.
Bello ska till the capital of sweden...kanske gå in i vår hemliga butik?
Håller på att lägga upp nya bilder på pixbox gå in och kolla nu för fuck sake......malwin.pixbox.se

Kissen är såååå jobbig
fulla männniskor likasååå

NÄÄÄÄ
'Xoxo

Jobba jobba jobbaaaa

Helt slut känner jag mig, gör ont överallt min kropp vill inte fungera man kan inte gå upp vid kvart över fem varje dag det är inte normalt!!

I söndags var hela familjen på grönan, kul kul ska lägga upp bilder har bara inte orkat än...fattar inte hur man gör med min nya telefon.

Har en ny telefon så jag slipper den andra som bara brusar och lägger på i örat på mig...guud vad sköönt...men men den jag har nu är lite smått b....men det duger för mina behöv, svårt bara att börja använda sig utav en nokia i stället för sony ericsson...

Bajs om jag får svin influensan innan jag fått vaccin behöver jag ju inte ta någon spruta, det vore ju nice...

NÄÄÄ

nu gick jag

XOXOOO

God jävla morgon

6 morgonen jag går upp vid kvart över fem, nu känner jag mig fuckad i huvudet. Snart får jag åka hem bada lite sen blir det av till jenny fika brudnäbbs eller tärna eller va faan och hans moster det nu heter iallafall frisyrerna locka lite här och lite där.

vecka 37 var bokad för mig och Jennsan, sen slog svininfluensan till och vi blev SVIN rädda nu skjuter vi fram vår resa lite så vi får vaccin..

Spritar mig hela tiden på jobbet gaaaaaaaaaaaa kan man vara mer rädd?

1 passagerare är det här, då undrar jag varför i helvete måste jag gå upp kvart över fem på morgonen för en person som inte ens handlat?

Nu ska jag räkna kassa...

XOXO

Sista nätterna nu, sen semester=)

Faan, inte hinner man med att skriva blogg när det är sommar och man flyger och far hela tiden.
Har varit mycket på sistone..
Jobbat natt- sen direkt till skärgården- jobbat natt- sen till tyskland och göteborg och förlovning förstås=)....sen nu jobba mina sista nätter igen sen är jag ledig nästan två veckor, det känns undebart!!!
Tänkte lägga ut lite bilder!
 Jenny fixar morgonkaffet ute på midsommar och det behövdes kan jag lova! Jag hade min nyinköpta fina klänning Ingen midsommar utan snaps...
Grabbarna var med på dragkamp med förlorade...=( Som vanigt blev det lite galet och en peruk vandrade runt på campingen och gjorde folk förvirrade. En vanilg midsommar med gräl på midsommar afton efter för mycket sprit och en alltid lika rolig midsommar dag dock också då med för mycket sprit, men i glada vänners sällskap...så det var riktigt  kul=)

Sedan bar det av ner emot tyskland för att hämta hem fanny, men först stannade vi en sväng hos Antons moster i Göteborg och gjorde stan osäker.....

Det blir mycket fika och glass när man går i en stor stan i sommar värmen och Anton tvingade i mig islatte inte dte godaste kanske, men men. VI hann även med en sväng ut till hisingen och GÖteborgs skärgård...

Vi begav oss sedan vidare emot danmark och tyskland...

Hann med mycke här med..åkte över den enormt stora öresundsbron, där tjänar Sverige pengar då det kostar 400 för varje bil att åka över. vi fick träffa fannys nya kille lars en tervlig kille med eget fint hus som vi fick bo i. Sedan gjorde vi hamburg även hä massa kaffe glass och givetvis en förlovning..SÅÅ nu är jag en fiancäääää....hihi jenny bröllop nästa år...dubbelbröllop kanske men du får bara bjuda 18 st.
Kaffet på starbucks var det gidaste jag någonsin druktigt!!
Vi hann även med att åka ut till elbe en stor flod som flyter igenom tyskland, de har ju inga sjöar och det gick inte tt bada där så vi fick svalka fötterna!!!

Sommaren har bara börjat och nu ska jag åka till mina små tanter och kanske baka lite tårta åt dem...
Ha det gött....

XOXO

JAG har varit på semester

Mycket trevligt, Göteborg-danmark-hamburg och sedan hem igen..
Har hänt mycket, gå in på malwin.pixbox.se där finns massa kort..
Det roligaste av allt är nog ändå det häääär

HIHIHI Jag är nu förlovad...på ett litet glasscafe i hamburg...mycket mysigt!!!


Nu ska jag göra mig snygg och sedan fika med Bello..

JAG SAKNAR JENNY NU HAR INTE SETT HENNA PÅ LÄÄÄNGE...hihi...


PUSS på er...jag är kär och lycklig....det är synd om alla grekiska gudar att vi är ärbara kvinnor...


XOXO


RSS 2.0