Skogen...


Igår var det härligt väder, jag och Anton ville ta vara på det så vi tog med oss kaffe och tidningen och åkte ut i skogen. UNderart det var varmt och det var vindstilla och helt tyst!!!!




Nu ska jag diska sen ska jag hem till bellan en sväng...
 Man kan ju undra ibland vad är det för fel?? ALLVARLIGT!




XOXO

Fullspäckad helg..

Ifredags var det 40 års fest, så det var bara att dra upp på morgonen åka in till stan fixa present och hämta jessika, och sedan hem till anton och hämta all grejer som till lämmenäs...Där spenderades eftermiddagen med att gtrippla hår och sminka sig och dricka cider. Klockan sju bar det av till störängsskolan för fest och det blev det med rolig underhållning och god mat. Men som de pensionärer vi är åkte jag och min karl hem halv ett, blev hämtade av bellan som körde 80 tals maraton i bilen och vi diggade gärnet....tog en sväng förbi mcdriven och kvällen var då komplet!




Ja det var i allafall en trevlig tillställning..

KOm hem vid ett då var det bara att göra sig redo för sängen för på morgonen skulle det upp och ridas islandshäst.

Sagt och gjort upp åtta packa alla grejer som man måste ha för en hel dag. Jenny hämtade upp oss och elin sist så klart som inte hade en anning om vad som skull hända...Åkte runt ute i borgård för att förvirra den stackars flickan men hittade rätt sen...Och det var så kul att rida...jag ramlade inte av men jag har förbannat ont i alla möjligt kroppsdelar!

Sen bar kosan av till jennys mor för matsäck och gull med fiskarna i en damm. sen hem till jenny där börjades det fixas och donas och sminkas och duschas och lagas mat och så vidare... Kvällen blev ett riktigt fylleslag med alla möjliga snapsvisor och lekar!!! INte så mycket naket...

Men so vanligt banga vi ur när vi var för små för att komma in på bomull..Men en jävligt rolig och lyckad dag..Så nu sitter jag har mörbultat och känner mig som en överkörd grävling...





Nu ska jag sluta jobba, hem till min soffa ikväll är det ensam mother seek.....wooohoo


XOXO

 


RSS 2.0