IDAG SLUTAR JAAAAAAA....

WIHIHIHI...IDAG BLIR DET FEST SISTA DAGEN PÅ TELIA OCH JAG KÄNNER FÖR ATT FIRA.  Pepy har tagit med sig bakelser bara för att det är sista dagen helt underbart!

Jag vill bli blond nu jenny..... Anton måste också klippas till när kan du??

I morgon blir det arbetsintervju, Altransport det blir kul. Hoppas det är bra!! I morgon är det också tillbaka till flygplatsen som gäller efter en månads ledighet därifrån. Det har faktigst varit fruktansvärt skönt måste jag säga=)

Nu vill ja ha sommar och äta glass med strössel på.... ÅÅÅ midsommar med min fina klänning.
.

NU messade nautilus, kom i form till i sommar. OKEY tänkte jag det ska jag faaaaaaaaaaaan. Ska jag träna idag?? Det kanske kan inte orkar är ju trött, men man kanske ska ta sig i kragen. Hahah..trött trött....men nu när jag slipper det här stället kanske jag får ork att göra något annat...
Kan jag göra bodypump? det tror jag kanske...det vore kul måste komma igång nu alltså...ska se om jag orkar ta mig i lilla nackskinnet och dra ut mig själv ur lägenheten och lyfta lite skroooot.

Förlåt igen, var inte meningen!!

Jag är Tant nu, har sett rynkorna komma glömer hela tiden att använda min ögoncream måste måste........VILL INTE BLI ETT RUSSSSSSSSIN....

OJOJOJ glömde lägg in bilder igår ska göra det idag, men det blir ju på lilla pixboxen då...
kanske ska lägg in lite ordrar känns ganska omotiverat när det är sista dagen och jag inte ska komma tillbaka mer.

Idag har jag städat köket här (klappar mig själv på axeln)

HEEEYY  heeeeeeey BABY O A I WANNA KNOO  oo oo OOO OOOW if you be myyy gril!!

Xoxo

Varför är jag så ful?

 Vad har jenny gjort med mig? Varför är jag så ful? Finns mer kort från våra bravader på hennes salong på jainz.blogg.se!!
Känner mig lite deprimerad varför har jag så mycket tandkött?? OJOJOJ rynkorna syns ända hit
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Fest hela helgen!!

I helgen var det fest för hela slanten. Fredagen bjöda det på mat i resident Persson, gott som faan fick sedan presenter. Presentkort på tatuering och sjal och en fin fin tröja. Kvällen fylldes av vin och god mat och skratt. Mycket sång fick jag höra av anton sedan som fick sitta inlåst i data rummet.
-Hur fan kan fem tjejer föra sååå mycket liv??
Voi måste ju sjunga med i singin bee..

På lördagen var det stor fest med runt 15 brudar, tänkte då hur hög volymen kommer vara om anton störde sig när vi var fem, tur att han inte var hemma.
Det bjöds på pizza och bål..(stark bål) sedan blev det djurleken pch mcyket mer. Palace som gjorde att jag fick den värsta huvudvärken i hela mitt liv, fick gå hem och ta migrön medicin.

Idag skulle klockan ringa vid 05.50 det gjorde den säkert men det är ingen jag kommer ihåg. Skulle hämta petre vid 07.00 klockan 07.10 fick jag ett sms.. -Nu börjar jag bli lite orolig du sover väl inte?
Och ´JOO det gjorde jag som faan, hoppade upp och fick på mig kläder och smink vid 07.20 plockade jag upp henne, är lite stolt över mig själv. Kom bara 4 minuter försent fast jag hade försovit mig en timma och 20 minuter det är inte illa pinkat!!

Idag ska jag jobba på banken efter det här, orkaaaaaaaaa....jag vill inte kommer inte sälja mycket idag inte

-vart tog tampongen vägen?
-varför går det alltid hål i stumpbyxorna när man inte har några extra? När jag har extra går dom aldrig sönder.
-Varför pratar min mamma som yoda. Jag lediga idag är.
-Har min syster skaffat hund?
-Varför är inte min pojkvän rik?

Nu sk ajag få pepy att flippa ur så jag kan få skratta lite
-JAG MÅSTE TORKA MIG PÅ MUUUUUUUUUUUUUTTAN

I kväll ska jag lägga in lite bilder från helgen!!!
Nu ska vi se om vi fått liv på cesar!!

XOXO

Pepy tvingar mig att skriva

Sitter på jobbet vi ska lägg in 250 ordrar på 8 timmar. Jag har redan lagt in 235, har bara 15 kvar nu. Petra är inte lika bra så därför tror hon att jag fuskar!! Saken är nog bara den att jag är mycket bättre, svårt att erkänna kanske men så är nog tyvärr fallet alltså!!

Jenny klippte mitt hår häromdagen, lite krokodil tårar kom det allt. SEr nu ut som beatles om jag plattar håret och gör min självklippta lugg rak. Inte kul men vad gör man inte för sina vänner. Därför ska hon i gengäld klippa min karl och göra mig till en sexig blondin.

I morgon vankas det tjej middag med middag och lite mys. Det blir en lugn tillställning för på lördagen smäller det utav bara fan. Var och handlade överallt igår för att fixa tills i helgen så nu är det bara lite chips kvar att inhandla.

Elin har köpt en ny cykel. Förövrigt Elin vet du att jag kan läsa Jennys komentarer och jag fattade att du skulle köpa mina paket. HM

Jag är så förbannad kissnödig och inte faan finns det någon lampa på toaletten för de låter oss inte byta glödlampa heller.

NU ska jag äta yoghurt!!!!

Ha ett bra liv
JAG ÄLSKAR NÄR FOLK LÄSER OM MIG JAG VILL VARA KÄNDIS....

XOXO

Dejt i kväll.

OJ oj oj i kväll ska jag på dejt middag på akropolis och sedan bio är litye nervös ringde igår och bjöd ut honom och han sa ja. Vilken tur tänkte jag tänkt om han hade sagt nej! Det hade känts för jävligt. DEt är ju tur jag redan är ihop med honom och ser honom varje dag!!

Sitter på jobbet, systemen fungerar inte så vi sitter och väntar. Låg nyss i massage fotöljen. Alla jobba borde ha en sån, kanske ska fösöka få en till flygplatsen. Då skulle jag sitta där hela dagarna och jag skulle vara den mjukaste människan i världen inte en ena hård spänning i hela min kropp det vore härligt.

Bio ikväll som sagt, fick ju biobiljetter av min kära svärmor i födelsedags present, frågan är vad som ska ses. Blir det män som hatar kvinnor kanske. Det kan bli så.

Jaha så nu är det fredag igen, det är faan inte klokt. Känns ju lite meningstlöst att se fram emot helgen också eftersom den hinner försvinna innan man ens fattat att det är helg.
Anton ska fortfarande på fest och jag är fortfarande ensam.

Varför skriver aldrig någon kommentarer i min blogg, känner mig inte rikigt uppskattad! haha

Varför är Blondinbellans blogg så populär? Kan ingen svara på det? Hon skriver ju inget speciellt, jag kan också ta kort på min lunch och mina kläder och lägga ut så kanske jag också får vara med i let's dance. Undra om inte jag skulle åka ut först. Skulle nog ramla omkring och inte fatta något. Tony skulle säga att jag var jätte dålig att det såg ut som om min partner dansade med en uppblåsbarn docka och så skulle jag gråta. Kanske är bäst att blondinbellans blogg är bra. Jag vill inte vara med i ler's dance.

Ikväll blir det grekiskt, mm m mm mm.... älskar vitlök.

Igår var jag med Pepy  på alpnäring handlade ögonkräm handkräm och någon som ska vara bra om han har mycket svamp in the underliv (och det vet ju alla att jag brukar ha ibland då jag brukar benämna min själv som champinjonfittan malin) . Men den skulle också vara bra om man ofta blir svullen i magen och gasig, Anton kommer bli jätte glad slippa sova i en odör av fis=)
Vi fick lite ost och kex där och en ost var det så mycket vilök i så jag tror inte folk vill vara nära mig. Behöver inte vara rädd för vampyrer idag inte haha. Och värre blir det väl ikväll.

Jenny du är alltid upptagen på helgen, du ska ju vara med miiig fattar du väääääääl.......
Alltid putsa ,tvätta damma varje dag det gör det samma. VIIII SKA SY OCH VI SKA STICKA .....................


vart tog solen vägen?

varför är inte kroppen gjort för att gå upp tidigt när alla jobb vill att man ska börja tidigt?

varför blir man hungrig hela tiden här, fast man bara sitter ner?

varför får jag inte åka hem när ingenting fungerar och jag bara surfar hela dagarna?



NU är det dags att jobba igeeeeeeeeen

XOXO


Vart tog veckan vägen?

Idag är det torsdag, nyss var det måndag snart är det helg. Vad hände?!
Veckorna rullar på snart är det vår. Solen skiner, det är underbart!!
Jag ska fortsätta med min anställning här på telia. Så det blir att svika norpan en vecka till för linkan.
Känner mig´instängde sitter inne i ett rum alla gardiner är fördragna så solen får man bara föreställa sig i sitt inre. Jag tror dom som jobbar här är lite små skygga för solen.

Vad ska man göra i helgen då? Ska till Ikea med mor på lördag som sagt, sen kanske jag ska bara vila ta det lungt vara ensam hemma anton ska på fest!!! Är det någon som vill umgås med mig? Kanske äta god mat, lite godis??

Jennybellan du kommer bli den bästa frisören som världen någonsin skådat du kommer bli den alla kändisar vill gå till och då ska jag vara din manager, Du ska ha en väntetid på minst 6 månader för att kunna få tid till dig. Det ska jag ordna det lovar jag!

Jag vill bli makeupartist! kan någon vänlig själ efterskänka 50 000? Det vore nice=)

Snart har jag rast och är hungrig! Ska testa någon äcklig måltidsersättning, för hon som sitter bredvid mig är test person för olika grejer ska smaka den och sedan lämna mitt tyckande om den....Så nu har jag smakad den, smakade gott som en vanilg kaffadrink. Blev dock inte jätte mätt, men det kanske kommer vem vet...

Idag ska jag på något som Petra har tvingat med mig på. Det är ju typ smink och kryddor och så vidare blir nog kul. Hoppas vi får fika...

Elin om jag kunde skulle jag ha jums jums varje dag!!!

Nästa vecka blir det fest då ska det supas som faan. Haha...Kanske ska jag bjuda på lite pizza, vet vore väl gott.

Nähä nu ringer det inte allt för mycket, så vi ska registrera massa ordrar och så MÅSTE jag ju spela spel också=) hahahah

Ha en bra dag

XOXO

Nu är jag 24 år

Igår hahde jag födelsedag, fick fina saker. Hårprodukter, hudvårdspodukter, tunika, silverhalsband, sängkläder, pengar till resan, blommor och en klocka. Det är alltid kul att fylla år....
Antons mamma fick ta med sig mina pengar hem, annars kommer jag bröja att nalla av dem, KÄnner mig själv. Så nu ligger mina sparpengar där och vilar tills de ska spenderas.

PÅ lång fredagen ska vi hem till antons mamma och kolla på poooooo.....film.....eller kanske påskfilmen hahaha...jenny frågade henne igtå om vi fick kolla på vår po film hos henne och eva trodde hon skulle fråga om vi fick  kolla på vår porrfilm hemma hos henne hahah herregud alltså.

Nu måste jag börja träna igen det här fungerar inte, kanske ska börja på söndag.
Helgen är helt fri än så länge inget planerat mer än ikea på lördag med mamma, ska köpa mig en kökslampa=) vill ha en boll. jag älskar bollar=)

Jag vill prova och trippeltånga håret för det har aldrig jag gjort.
Jag älskar att man känner en frisör för man får alltid massa roliga grejer..haha

Jag fick även ett nagelsett igår så nu har jag nagelsax och fil och nagelklippare som det ofta tjatas om hemma hos mig...

Idag är det underbart väder, finare i norpan var det än vad det är här i linkan....men man kan ju inte annat än att bli lycklig ända in i själen när man vaknar av att solen lyser än rakt i ansiktet, nu är det verkligen vår och jag älskar vår....då älskar man livet och allt och alla.

Idag kommer ida och nina förbi blev ju lite fika kvar igår hallonbakelser....det blir gott hoppas de är sugna...hahah

Pizza till lunch idag vad annars=)
Mamma och pappa tog sig an kanske 10 pizzabottnar igår så nu börjar det sina... skööönt..är inte sååå förtjust i pizza kanske..Men min lilla sambo ville ju bara väl....

GRATTIS JENNYBELLAN TILL FÖRLOVNINGEN. KANSKE SKULLE GÖRA ETT INLÄGG PÅ TIFS HEMSIDA..
Undra om vi ska vara kiosktanter i år var ett tag sen.

JAG HAR FÅTT HERPES PÅ LÄPPEN.

Nästa helg blir det rööj, det kan jag lova=) hahaha...så ska jag bli packad...å jag är packad och jag är packad....

I FELL IN TO A BURNING RING OF FIRE...........den ska spelas hela kvällen det kan jag lova!!

Nej nu jobbar vi....gooo gooo

XoXo

OKey, idag blir jag äldre

Hejsan hallojsan!

Idag fyller jag 24 inte så hemskt egentligen om man inte tänker på att jag skulle ha barn och vara gift när jag var 25, kanske ska flytta fram mina planer lite i tiden.
Nästa år fyller jag 25 när man gör det ska man vara vuxen, ha stadig imkomst och fast förhållande. Jag har klarat av en av dessa tre. HM jag kommer nog aldrig bli vuxen, att ha en stadig ekonomi känns helt hopplöst svårt. Det är nog bäst att skita i det här nu! Haha

Idag bjuds det på pizza i lilja/persson residentet. När jag kom hem igår stod det två stora kartonger på mitt köksbord. OJ tänkte jag kanske paket till mig. Öppnade och såg till min fövåning att dte låg pizzabottnar där i. Och inte bara några utan min kära pojkvän hade tagit hem 60 stycken. TYckte det kunde vara bra att ha hemma om vi ville ha snacks någon gång. OKEY jag vill inte bli fet tänkte jag och åkte runt hela stan och lämnade pizzabottnar både här och där....men trots det är fortfarande hela min frys full så man tror att man har kommit till en pizza bagare. Kanske Mallans hemlagade pizza med hemkörning skulle slå i Norrpan. Haha 150 spänn för en pizza och det tar bara 50 min en kvart! Det vore en bra affärs ideé.

Nähä. Idag får jag nog öppna lita paket, jag blir som ett barn på nytt.
Måste börja träna igen. SÅ fort jag slutat på telia och inte är borta hela dagarna eller ska jobba 13 timmars dagar ska jag sätta igånr. Måste vara snygg till plajan!

Nähä nej. Orkar inte mer nu...hard work work!!

XOXO 

Jaha, nu skriver jag igen helt otroligt

Det här med att jag jobbar hela dagarna och inte har något att göra gör att jag skriver blogg varje dag, helt otroligt duktig är jag och så klappar jag mig själv på axeln.
Igår jobbade jag 12,5 timmar och idag blir dagen kortare endast 12 timmars arbetsdag. HUHU...trött redan nu och det är mer än 12 timmar kvar innan jag ska heeeeeeeeem.

NU längtar jag till sommar, fick psykbryt när det började snöa härmodagen, tyckte inte att jag var värd det. Jag vill ha varmt och sköönt så det spritter i benen.

Idag är det Jennys hatdag, tror inte hon gillar tisdagar och inte de som hon går till sju på. Men tänk på mig då!!! hihi.
Anton lyckades tvätta igår, blev som en stolt kycklingmamma....och så hade han gjort svin god mangokyckling till mig. Det gjorde han till mig och bellen en gång när vi var bakis och satt i hans etta och var jätte jobbiga för vi lekte att vi hade lååånga ögonbryn och skägg, haha jenny har du de korten? lägg ut dem på din blogg för de är jäääävlig snygga..ska se om jag kan!!!
Fan hittade inte de korten, vet inte vart de är.

Jag borde ha tagit med mig en bok idag för det jobbar inga roliga, ska jag sitta här ensamen hela dagen kommer ju gå under.

Snart måste jag ha kaffehävar tävling.

Jag saknar min säng, det var så varmt och sköönt. varför har ingen uppfunnit så att sängen känns obekväm på morgonen och så där varm och sköön när man går och lägger sig. Då vill man gå upp. Jag har nog aldrig i hela mitt liv velat gå upp på morgonen, jo givetvis när jag ska på roadtrip till ullared, Men i vanliga fall!!

Hur får en enda tjej i sig 21 pannkakor? Det undrar jag alltså...jag får i mig maaaaaaaaaax 5.
Jag vill ha våfflor=) Men beachen hägrar.
BLir ju jävla diet innan utlandet hahaha..orka...

Anton är hemma och pluggar, och han tycker det är sååå jobbigt. jag skulle kunna skriva hela dagarna bara jag fick vara hemma det säger jag bara alltså!!

ÅÅ hej och välkomen till telia,mitt namn är Malin vad kan jag hjälpa dig med?

SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNG..sova sova sova

DEt ringer som faan ialla andras teleofner.
Vad händer i helgen då?
jobba fredag sen mysa på soffan på lördag kommer brojo till mig ska ha lite film kväll äta godis och så ska hon få se den riktiga stan norrköping och slippa linkan för en kväll, hahaha.....det blir ett riktigt äventyr det alltså. det måste jag säga!!! sen ska jag sooova hela söndagen....det ska bli såå sköönt.

Jag sitter mitt i bilprovningens kundtjänst det skrks ut en jävla massa regnummer hit och dit.

vad gör alla andra idag då?
elin städar trappor
jenny sopar hår
frida bygger barnvagnar
anton sover som en gris
ida sover nog också som en gris
nina är nog i stallet
brojo gör nog ingenting

JAG VILL BLI MAKEUP ARTIST KAN NÅGON GE MIG 50 000, och det är ju kanske inte slut där för eftersom utbildningen är på heltid får man ju ingen inkomst eftersom det är svårt att hinna med att jobba, kanske ge mig 100 000. Det finns nog någon barmhärtig själ därute=) haha det vore såååå kul....varför är inte min pappa rik??
pappa betalar som på lyxfällan det hade varit nice. då skulle jag också kunna fylla upp en av mina önskningar, större bröst och mindre röv. med pengar är allt möjligt!!
Då skulle jag också ha haft en riktigt sweet 16 party och få en pimpad rosa ferrari....då hade jag varit lycklig.

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
jag kommer med största sannorlikhet skriva en gång till sen hahaha

XOXO

OM 8 dagar fyller jag ett år nämre tant och pension...

Japp, den 17 mars sen kan jag säga att jag är inne på mitt 25 år, känns tungt, jävligt tungt. Jag kommer bli rynkig och lukta svett och hormoner. HM..

Nu sitter jag igen på telia och ska svara i telefonen det är fortfarande en hemsk anströmning av inkomande samtal vet inte om jag klarar pressen. Den här veckan jobbar jag ca 55 timmar. Så i helgen ska jag sova sova sova sova. Det är ju för faan vard. Men det är ett måste att arbeta så jag och jennybellan kan njuta av den sköna solen med inoljade kroppar på stranden. GUUUD vad jag längtar och jag hoppas till gud att hon klarar sin gesäll för jag vill inte ha en tjut kärring med mig hela veckan. Haha. Jag kommer antaligen vara snygg i håret varje kväll när man har en frisör vid sin sida.

Vill lägga in bilder, men det går inte för datorn här är segast i världen. Hade tänkt fixa till Jennys blogg nu när jag har tid, men som sagt så blir det myr steg.

Igår kollade jag på något program om hur fort insekter kan röra sig (jag vet jag är en tönt så säg inget). Då visade det sig att en kakerlacka kan ta sig fram 50 gången sin egen längd i sekunden. Herregud det är som att jag skulle springa 90 meter på en sekund. Det tar ju mig 10 minuter i vanliga fall. Jag skulle vilja vara så snabb. INget med malinhandy sen. Då kunde jag slänga mitt handikapps tillstånd. det vore härligt att slippa alla tjuriga gamla gubbar och tanter som alltid ska ifrågasätta om jag får stå på den parkeringen verklign. Jag blir så arg. tror dom att de är läkare allihopa eller???

Undra om jag ska köpa godis idag, eller ska jag se hur sommaren kommer närmre och närmre. Det är bra att jobba då äter man regelbundet och hinner inte småäta massa skit.

I helgen var det fullbokat. JObbade till fem åkte hem hämtade sexväskan och drog till söderköping och körde
järnet=) Sälde för 4500 och så var det bara att åka hem vid 11. Sova gå upp tidigt för att skjutsa elin till linköping så hon kunde bli fin i håret, kolla in bilderna på jennys blogg. jainz.blogg.se. SEdan åkte vi hem till elin gjorde det killar tror vi gör jämt. sminkade varandra fixade hår åt god mat kollade film och snackade tills långt in på natten. Sen kom jag hem och sov sov sov. Igår blev det städa för det kommer jag inte hinna i veckan och så kalas på kvällen för mamma. Känns inte som om man har varit ledig ett jävla dugg.

Idag jobbar jag 08-16 sen blir det att fort som faan ta sig in till linköpings centrum för stt sedan börja 16.30 på banken. haha herregud alltså.

Idag ska anton tvätta, hm. Det ska bli intressant och komma hem och se om han lyckats förstöra något eller om allt är som det ska!! Hihi för det här med vilka grejer som får och inte får torktumlas det är ju väldigt svårt.

Jag ösnkar mig matrix rotlifter också hahaha..och att jenny gör mig as snygg i håret den 28 då jag ska ha fest. jag vill vara häääääftig brud i lyxförpackning.

I helgen ska frida flytta till ny lya, sedan vet man vart man ska sova om det blir bråk med karln där hemma. haha....stacksr moa som bor under när frida ska ha fest, kanske vi kan bjuda in henne.

Jag har sååååå tråkigt.
Jag måste börja träna igen, jag betalar ju för skiten, faaaaaaaaaaaaan....i helgen? Eller inte...haha...Nu ska jag faan kolla när det är vattengympa som jag och elin kan gå på...guud vad sköönt måste väl vara på helgen det i allafall.

ÄÄÄÄÄ orkar inte mer nu...
ha det bra

XOXO

Ingen ringer.....

Sitter på mitt nya lilla jobb i LInköping mjärdevi, sitter i kundtjänsten på telia eftersom de har kommit ut med ny imformation och tror att det ska bli en sjuk anstormning med folk som ringer in. Vi är 40 personer som sitter och jobbar jag har fått in 4 samtal sedan klockan nio i morse och desa var egentligen inte till mig utan jag fick koppla vidare. Så var det med den. SÅ här sitter vi dricker kaffe, surfar och snackar skit. Skönt sätt att tjäna pengar på dock.

Ikväll blir det sexparty, inte jätte motiverad, men det blir nog kul är mitt första party där det ska vara killar med, Kanske inte ska vara så nedlåtande mot karlarna ikväll alltså.

Imorgon blir det linkan igen ska med elin till bellan och färga hennes hår. Sen så blir det nog tjejkväll. Stackars lilla Anton aldrig har jag tid för han, vi ses inte ofta så att man skulle tröttna på varandra är ju omöjligt.

Snart fyller jag år. måste komma på vad som önskas
OKey ska skriva en önskelista

-Knästrumpor (som jenny fick av sin mamma)
-Färgschampoo (det är jävla synd de slutat säljas)
- Ett äkta silverhalsband som man kan ha varje dag
- Nagellack (helst ej hm för dom flagnar och så vill jag ha mörka) -Någon bra masscara
- Fin tunika
-Tajts
-En ny väska som kan vara snygg till våren (jenny vet typ vad jag vill ha)
-Ny pålnbok
-Lyktor att hänga i fönstret i mitt vardagsrum
- INGA ÖRHÄNGEN FÖR DET FINNS SÅ INIHELVTE HEMMA HOS MIG
-hårinpackning
-nya skor
-större pattar och mindre röv
-rosor
-kuvert med pengar (givetvis av min familj som har resurser att fylla dem)
-massage
-snälla barn (för det önskar sig jämt min pappa)

Haha det var inte dåligt vad jag kom på så nu kan alla sluta tjata haha, skriv ut listan och ge den till alla ni känner.

Nyss ringde en kund WIHUUUUUUUU tänkte jag, men vad fick jag för det. Koppla vidare mig tack! Trevligt värre.

Den 28 mars kl 19:00 är det tjejfest hos mig, och eftersom ingen svarade på mitt sms vet jag inte om någon kommer. Kanske kan höra av sig om man ska komma?! haha

Jag vill också ha kommentarer som jenny, snällt skriv något.

Imorgon ska jag till ekholmen som sagt och då måste jag inhandla den dyra fruktsalladen som jag köper varje gång jag är där bara för det är så goooottt..kanske får jag leka frisör och tvätta jennys hår. _Gör gärna i mina öron brukar hon säga. Jag säger gör gärna inte i mina öron!!

NÄhä, kanske ska det se ut som om man jobbar lite nu...VI hööch

XOXO

RSS 2.0